Translate

dissabte, 12 de novembre del 2011

El Hierro tendría que reorientar su turismo por el volcán.

Aquest és el rastre que deixa l'erupció a l'illa de El Hierro.
Els habitants de l'illa de El Hierro, a les Canàries, mantenen els comerços tancats i el turisme ha desaparegut de la zona, després de l'entrada en erupció del volcà. El govern espanyol manté la zona acordonada. Els negocis estan tancats. Per compensar-ho, el govern espanyol ha aprovat unes ajudes de 1.000 € mensuals a cadascun dels afectats. Ningú no sap del cert, però, quina serà l'evolució del volcà, ni la durada de l'activitat. És per aquest motiu que els seus habitants haurien de començar a repensar el tipus de turisme que tenen i adaptar-se a les noves circumstàncies. Estic convençut que més d'una persona que m'està llegint ara mateix tindria ganes de veure el possible naixement d'una nova illa o veure com el volcà escup lava. L'erupció del volcà Etna, a Itàlia, aporta milers de turistes a la zona. Perquè no es pot fer el mateix a El Hierro? Si això fos els Estats Units, la CNN hi estaria allà en directe cada dia. 


Los habitantes de la isla de El Hierroen Canariasmantienen los comercios cerrados el turismo ha desaparecido de la zonatras la entrada en erupción del volcánEl gobierno español mantiene la zona acordonadaLos negocios están cerrados. Para compensarlo, el gobierno español ha aprobado unas ayudas de 1.000 € mensuales a cada uno de los afectadosNadie sabe a ciencia cierta cuál será la evolución del volcánni la duración de la actividadEs por este motivo que sus habitantes deberían empezar a repensar el tipo de turismo que tienen y adaptarse a las nuevas circunstanciasEstoy convencido de que más de una persona que me está leyendo ahora mismo tendría ganas de ver el posible nacimiento de una nueva isla o ver cómo el volcán escupe lavaLa erupción del volcán Etnaen Italiaaporta miles de turistas a la zona. ¿Porque no se puede hacer lo mismo en El HierroSi esto fuera Estados Unidosla CNN estaría allí en directo cada día.

1 comentari:

  1. Us deixo un enllaç per veure imatges en directe. / Os dejo un enlaze donde podéis ver imágenes en directo: http://www.hierroendirecto.movistar.es/

    ResponElimina