Translate

dimecres, 18 de gener del 2012

'maranya de news' compleix 3 mesos.

Avui fa 3 mesos que vaig començar 'maranya de news'. Des del 18 d'octubre, dia que vaig escriure el meu primer article, he publicat tots els dies ininterrompudament de dilluns a diumenge. En aquest temps 'maranya de news' ha rebut més de 32.000 visites des de pràcticament tots els punts del planeta. Fa uns dies 'maranya de news' va renovar la seva imatge i heu estats molts els que heu opinat que us agrada més que l'anterior. D'això es tractava. A la capçelera he tret part del protagonisme que tenia el nom del blog i ara el comparteix amb una foto que vaig fer durant les manifestacions del indignats que va començar el 15 de juny de l'any passat. La frase que mostra una de les pancartes que hi havia a la plaça de Catalunya de Barcelona, "si no nos dejan soñar no les dejaremos dormir", resumeix l'esperit d'aquest blog. Crític amb les injustícies, independent dels polítics, dels mitjans i de la pressió de l'entorn. Vivim un moment ple d'incerteses i aquest espai és obert per fer-lo vostre. Sou lliures d'opinar i proposar els temes que us interessin, com alguns ja heu fet. Un altre de les novetats que vam estrenar fa pocs dies és un mapa mundi interactiu, situat a la dreta i a la part superior, on veureu punts vermells que corresponen als llocs des d'on es connecta la gent. En el moment que ens visites, el punt vermell, corresponent a la teva localitat, s'il·lumina. D'aquesta manera sabreu també des de quins països llegeixen les vostres aportacions al blog en forma d'opinió. Moltes de les visites que feu es fan des d'un telèfon mòbil. Tenim una bona notícia en aquest sentit. Des d'avui s'incorpora una versió de 'maranya de news' específicament per telèfons mòbils, que fa la lectura dels articles més fàcil que la versió web. Per cert, les noves entrades a 'maranya de news' les anuncio puntualment via twitter a : @sergimaranya. Podeu agregar-me si voleu. D'aquesta manera no se us passarà cap tema que us interessi. Gràcies pel vostre suport durant aquest temps! Aquí seguim i seguirem, al peu del canó!


Hoy hace 3 meses que empecé 'maranya de news'. Desde el 18 de octubre, día en que escribí mi primer artículo, he publicado todos los días ininterrumpidamente de lunes a domingo. En este tiempo 'maranya de news' ha recibido más de 32.000 visitas desde prácticamente todos los puntos del planeta. Hace unos días 'maranya de news' renovó su imagen y habéis sido muchos los que opinais que os gusta más que el anteriorDe eso se trataba. En la cabecera he sacado parte del protagonismo que tenía el nombre del blog y ahora lo comparte con una foto que hice durante las manifestaciones de indignados que comenzó el 15 de junio del año pasado. La frase que muestra una de las pancartas que había en la plaza de Catalunya de Barcelona, "si no nos dejan soñar no les dejaremos dormir", resume el espíritu de este blog. Crítico con las injusticiasindependiente de los políticos, los medios y de la presión del entorno. Vivimos un momento lleno de incertidumbres y este espacio está abierto para que os lo hagáis vuestro. Sois libres de opinar y proponer los temas que os interesen, como algunos ya habéis hechoOtra de las novedades que estrenamos hace pocos días es un mapa mundi interactivosituado a la derecha ya la parte superior, donde veréis puntos rojos que corresponden a los lugares desde donde se conecta la gente. En el momento que nos visitas, el punto rojo, correspondiente a tu localidad, se ilumina. De esta manera sabréis también desde qué países leen vuestras aportaciones en el blog en forma de opinión. Muchas de las visitas que hacéis se hacen des de un teléfono móvil. Tenemos buenas noticias en este sentido. Des de hoy incorporamos una versión de 'maranya de news' específicamente para teléfonos móviles, que hace la lectura de los artículos más fácil que la versión web. Por cierto, las nuevas entradas en 'maranya de news' las anuncio puntualmente vía twitter en: @sergimaranya. Podeis agregarme si quereis. De esta manera no se os pasará ningún tema que os interese. Gracias por vuestro apoyo durante este tiempo! Aquí seguimos y seguiremos, al pie del cañón!

6 comentaris:

  1. Eres un potencial mal aprovechado : felicidades y adelante

    ResponElimina
  2. En hora buena maranya demuestrales quien eres

    ResponElimina
  3. Felicidades un trabajo magnifico adelante

    ResponElimina
  4. ERES EXTRAORDINARIO ESCRIBIENDO, DICHO POR EL QUE SUSCRIBE Y ALGUNOS AMIGOS QUE TAMBIEN LEEN TUS ESCRITOS, RESUMIDOS Y MUY CLAROS DE ENTENDER. ENHORABUENA POR LO DICHO, SIGUE ASI, QUE LLEGARAS......

    ResponElimina