Translate

dissabte, 4 de febrer del 2012

'La Caixa' puja les comissions pel manteniment de la llibreta a 2,25 €/mes.

Aquest mes de febrer, 'La Caixa' ha passat de cobrar 1,5 € al mes per manteniment de la llibreta a 2,25 €. O sigui un augment de 75 cèntims, per la cara. Ho ha fet sense respectar als seus clients, als quals ni ha avisat. M'agradaria que l'entitat expliqués a què es deu aquest augment. Des de l'aparició d'Internet les entitats financeres no gasten ni llibretes, ja que la majoria no s'actualitzen perquè la gent fa les consultes, cada cop més, a través de la Xarxa. Aleshores, perquè aquest augment del cost pel manteniment de la llibreta que anualment serà ara de 27 €? Si malpenso, arribo a la conclusió que els bancs no passen pel seu millor moment i que una de les formes per obtenir més beneficis és apujar aquest tipus de comissions. Desconec quants milions de números de compte té 'La Caixa'. Però si els multipliquem per 2,25 €/mensuals per llibreta, us donarà una xifra milionària. Un benefici net que té l'entitat que sorgeix del no res. Els polítics haurien de prendre mesures al respecte. La posició dominant de les entitats financeres vers al ciutadà el deixa en una indefensió total i els grans mitjans ni en parlen possiblement per interessos econòmics. Calculeu quan milions es gasten les entitats financeres als mitjans de comunicació. Aleshores entendreu perquè aquesta notícia ha passat desapercebuda.

Este mes de febrero, 'La Caixa' ha pasado de cobrar 1,5 € al mes por mantenimiento de la libreta a 2,25 €. O sea un aumento de 75 céntimos, por la cara. Lo ha hecho sin respetar a sus clientes, a los que ni ha avisado. Me gustaría que la entidad explicara a qué se debe este aumento. Desde la aparición de Internet las entidades financieras no gastan ni libretas, ya que la mayoría no se actualizan porque la gente hace las consultas, cada vez más, a través de la RedEntonces, ¿porqué este aumento del coste por el mantenimiento de la libreta que anualmente será ahora de 27 €? Si pienso mal llego a la conclusión de que los bancos no pasan por su mejor momento y que una de las formas para obtener más beneficios es subir este tipo de comisiones. Desconozco cuántos millones de números de cuenta tiene 'La Caixa'. Si los multiplicamos por 2,25 € /mensuales por libreta, os dará una cifra millonaria. Un beneficio neto, que tiene la entidad, que surge de la nada. Los políticos deberían tomar medidas al respecto. La posición dominante de las entidades financieras hacia el ciudadano deja a éste en una indefensión total y los grandes medios no hablan de ello posiblemente por intereses económicos. Calcular cuantos millones se gastan las entidades financieras en los medios de comunicaciónEntonces entenderéis por qué esta noticia ha pasado desapercibida.

3 comentaris:

  1. ja m'he donat de baixa.
    mireu-vos la Caixa d'enginyers,.
    cooperativa sense comissions.
    salut

    ResponElimina
  2. El meu company també s'ha fet de Caixa d'Enginyers. Molt millor! ;-)

    La Caixa és una vergonya!!!!

    Salut! I peles... per la Caixa sobretot!

    ResponElimina
  3. Després la comissió va passar a 2,90 i ara La Caixa ens obsequiarà amb una nova comissió de 12 Eur al trimestre o sigui 4 EUROS MENSUALS!!

    Estic que trec foc pels queixals... indignada... sense feina, faig petites coses (brodats a mà, polseres, punts de llibre... ) i quan tinc sort que em fan una comanda, m'ingressen els diners a un compte de la Caixa... però cada vegada em fan més fàstic.

    Ahir un company tuitaire també em va recomanar la Caixa d'Enginyers...

    ResponElimina